Cautare

561 de rezultate pentru "profesionisti romi" (6.56 secunde)
Presedintele Uniunii Artistilor Liber Profesionisti din Romania, Mihaela Mihai, s-a prezentat la CNSAS pentru a cere verificarea ministrului Culturii, Adrian Iorgulescu, a consilierului MCC, Virgil Nitulescu si a secretarului de stat MCC Ioan Onisei.
"Eu cred ca angajatii de la Urbanism sunt buni profesionisti, dar acolo e o nebunie. Trebuie sa ne gandim pana la urma la o noua organigrama, din ianuarie 2007".
Astfel, senatorii au fost de acord ca in urmatoarea perioada 300 de exemplare de ursi, 500 de lupi, 120 de rasi si 500 de pisici salbatice sa fie puse la dispozitia vanatorilor profesionisti, dar si a senatorilor cu astfel de "apucaturi".
Fostul pesedist a sustinut ca membrii viitorului sau partid sunt "oameni noi", care nu au mai facut politica, profesionisti de marca, cum ar fi avocatul Ioan Adrian Vilau si chirurgul Teofil Pop.
"Nu s-a discutat aceasta problema, dar cred ca membrii PC care conduc institutiile statului in judete nu trebuie sa se retraga, pentru ca sunt profesionisti care au ocupat prin concurs acele posturi", a afirmat Gheorghe Martin.
Ei vor ca Romania sa recurga la modelul legiunii straine care se practica in Franta, si anume contingentul romanesc dislocat in strainatate sa fie format din militari profesionisti recrutati nu doar din Romania, ci si din strainatate.
Cei mai puternici oameni din stat au avut si puncte de vedere comune, amandoi considerand ca procesul de transformare a armatei intr-una de profesionisti, atat din punct de vedere al dotarilor, cat si a personalului.
In ceea ce priveste schimbarea sefilor de institutii descentralizate membri ai PD, liderul PNL a spus ca demersul este inutil in cazul celor care sunt buni profesionisti.
Deputatul conservator a tinut sa precizeze ca initiativa sa nu are nici o legatura cu actiunea de protest a soferilor profesionisti care a avut loc pe strazile orasului zilele trecute.
Preda ii acuza pe liberali de "primitivism politic intr-o tara moderna a Uniunii Europene" si spune despre cei care ameninta cu demiterea sefilor de deconcentrate din Partidul Democrat ca sunt "oameni fara niciun fel de pregatire, care nu pot respecta un angajament si o cariera a unor adevarati profesionisti".
Traian Basescu ataca prin mine pe toti oamenii specialisti din sistemul energetic.(...) Nu as vrea sa insulte o munca de ani de zile si pe oamenii profesionisti dintr-un sistem energetic profesional", a precizat Dan Ioan Popescu.
E ciudat cum toti habarnistii au inceput sa se dea profesionisti in ceea ce priveste protejarea mediului inconjurator". Un scandal verde a izbucnit in orasul nostru.
"Ceea ce-l deranjeaza, de fapt, pe domnul Basescu este ca noua comisie va fi formata din judecatori independenti si profesionisti" si ca "nu mai poate face circ, nu mai poate organiza o mascarada, nu mai poate lua masuri abuzive, fara sa le justifice in fata opiniei publice", arata ministrul Tudor Chiuariu, intr-un comunicat remis presei vineri.
Este posibil si pot fi in guvern cooptati profesionisti care pot face mai mult, dar pana la alegerile europarlamentare nici nu se pune problema", sustine deputatul George Dragomir.
Lucrurile sunt cat se poate de serioase, iar statul roman ar putea sa obtina in acest fel serviciile unor profesionisti in domeniul financiar si al dreptului international, pentru ca, pana la urma, diferendul legat de Insula Serpilor este unul strict economic.
Credem in omul care trebuie sa-si faca treaba acolo unde a fost pus si sa-i lase pe profesionisti sa-si faca treaba acolo unde trebuie sa-si faca treaba, plus ca prin acest proiect de lege vroiam sa indepartam cel putin suspiciunea ca cei care impart parte-si fac, adica acei demnitari din consilii de administratii mai reprezinta si anumite grupuri de interese.
Discursul "aspirantului" la primarie a inceput cat se poate mai prost, sub auspiciile unei autolaude evidente, probabil din lipsa de "aplaudaci" profesionisti.
Astfel, reprezentantii in teritoriu ai acestor partide au reusit sa reduca drastic din cheltuielile de campanie electorala deoarece alaturand sediul barului au acces permanent si gratuit la barometrul politic local (adica nu mai au nevoie de angajarea vreunor profesionisti intr-ale sondajelor), iar campania se poate desfasura in cele mai bune conditii, alegatorii avand acces la bere (la tara berea e bautura de boier, tuica la PET fiind regina!), iar pentru distrarea acestora nu mai este nevoie de vreun artist de renume local sau national deoarece exista CD-uri cu manele, bineinteles ascultate in incinta locatiilor respective cu certificare de copyright
"Suntem in discutii cu colegii de la PSD si PC pentru a avea o alianta mai ampla la alegerile pentru Parlament, o alianta care sa promoveze tinerii profesionisti pe care i-ati cunoscut la alegerile europarlamentare.
"E nevoie de multi profesionisti". Reprezentantii PD-L si cei ai Aliantei PSD+PC s-au reunit, luni, la biroul presedintelui Senatului, in format de coalitie, pentru a analiza aspectele ce deriva din decizia lui Theodor Stolojan de a renunta la functia de premier desemnat.
google-analytics.com